Manon Burgerhof

17 jaar, Den Bosch

5 havo

Profiel: Economie en Maatschappij

Ik wil de economische kant op en ik ben goed in economie, dus lag dit profiel voor de hand. Ik ga communicatie doen aan de hogeschool in Nijmegen want ik wil graag iets doen met reclame of public relations voor een bedrijf. Of misschien wel een eigen reclamebureau beginnen. Dat roep ik al mijn hele leven. Ik heb er met iedereen over gesproken: decaan, ouders, familie, vrienden en een beroepskeuzeadviseur. En ik heb veel informatie van internet gehaald. Ik blijf thuis wonen omdat dat veel zorgen scheelt en het reizen valt denk ik wel mee. Mijn moeder heeft ook havo gedaan en mijn vader heeft geen diploma. Kranten lees ik niet.

Nu Ik doe nu inderdaad communicatie in Nijmegen. De school bevalt me goed, maar eerlijk gezegd vind ik het reizen heen en weer naar Nijmegen wel erg wennen.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers