Lynn Reinders

17 jaar, Den Bosch

5 havo

Profiel: Cultuur en Maatschappijk

Ik heb mijn profiel heel bewust gekozen omdat ik later naar het buitenland wil en dan is talenkennis wel zo gemakkelijk. Ik ga naar de NHTV in Breda (de internationale hogeschool voor onder andere hoger hotelonderwijs). Het lijkt me leuk om in een hotel te werken. Het liefst zou ik een eigen hotel beginnen. Ik blijf eerst nog even thuis wonen maar als dat heel ongemakkelijk blijkt te zijn, ga ik alsnog op kamers wonen. Het enige waar ik nog over twijfel is of ik misschien eerst een jaar naar familie in Brazilië zal gaan. Ik praat er thuis heel veel over met mijn ouders; mijn vader heeft de hoge agrarische school gedaan in Groningen als ik me niet vergis. Mijn vader verkoopt vis en mijn moeder verkoopt champignons aan de groothandel. Ik ben naar studiebeurzen geweest en naar de open dag van de NHTV. Wij lezen thuis NRC Handelsblad en het Brabants Dagblad.

Nu Het is de hogeschool TIO in Eindhoven geworden en daar doe ik nu hotelmanagement. Ik was toch nog niet helemaal zeker van mijn keuze en toen ben ik ook nog naar een open dag geweest van de TIO en dat leek me toch leuker. Meer praktijk vooral. En dat jaar Brazilië dat doe ik later nog wel een keer.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers