Kees Broekmeulen

17 jaar, Kerkdriel,

5 havo

Profiel: Natuur en Techniek

Met dit profiel kun je later alle kanten op. Ik weet nog niet wat ik hierna zal gaan doen. Ik spreek er wel met mensen over en ik kijk ook op internet. Ik wil gaag een opleiding in Den Bosch volgen omdat dat lekker dichtbij is. Dan kan ik met de bus en ook gewoon thuis blijven wonen. Dat kost niet zo veel. Ik twijfel omdat ik een combinatie wil van: de opleiding moet leuk zijn en niet te moeilijk en het beroep daarna moet ook leuk zijn. Weet jij het? Ik weet het gewoon niet maar ik ben er wel erg mee bezig. De begeleiding vanuit de school zou iets beter kunnen. Ik heb ook wel gebladerd in de Keuzegids maar ik word er niet wijzer van. Ik ga binnenkort wel mee naar een open dag met een klasgenoot van mij. Thuis hebben we het er ook wel over maar ik ben er nog niet uit. Mijn ouders hebben havo gedaan, maar niet een vervolgopleiding. Als ik de krant lees, lees ik het Brabants Dagblad en Carillion.

Nu Het is technische bedrijfskunde geworden, in Den Bosch. Op school kwam een studiebegeleider die met je kwam praten als je het nog niet wist en dingen voor je ging uitzoeken. Daarna heb ik het ook nog met de decaan erover gehad. Eerst dachten we bouwtechnische bedrijfskunde, maar ik wil niet de bouw in dus daarom is het dit geworden. Ik ben pas twee weken bezig, maar het lijkt wel leuk.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers