Jessie Bosman

17 jaar, Den Bosch,

5 havo.

Profiel: Cultuur en Maatschappij

De andere profielen spraken mij niet aan. Mijn punten zijn nu goed. Dus ik ben tevreden. Ik ga hbo pedagogiek doen omdat ik een later een sociaal beroep wil en daar leidt deze opleiding het beste toe op. Ik heb er veel met mijn ouders en met mijn zusje over gesproken. Zij heeft een soortgelijke opleiding gedaan. Ik ga naar de Fontys Hogeschool in Tilburg. Een aantal vriendinnen zit ook op die school en die hebben het erg naar hun zin. De begeleiding vanuit school kon beter. Ik ben daar niet tevreden over. Ik blijf thuis wonen omdat ik het daar goed heb en de school gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer.

Nu De redactie heeft Jessie Bosman in september niet kunnen bereiken.

    • Margot Poll
    • Marlies Hagers