Jesper van der Beezen

18 jaar, Den Bosch

6 vwo.

Profiel: Economie en Maatschappij, met Duits

Dit profiel past bij mij omdat ik iets met management en economie wil doen. Ik ga vastgoed & makelaardij doen aan het Fontys in Eindhoven. Ik heb interesse in huizen(prijzen) en het lijkt me een leuk afwisselend beroep. Je kunt de opleiding in Groningen en in Eindhoven doen - dus de keuze was snel gemaakt. Ik blijf thuis wonen, want ik heb perfecte ouders. Mijn moeder is lerares op een basisschool en mijn vader uitvoerder weg- en waterbouw. Ik lees het Brabants Dagblad en NRC Handelsblad, de voorpagina, economie en sport.

Nu Ik zit nu in Eindhoven en het valt me eigenlijk niet mee. Ik wist niet dat het het eerste jaar zo algemeen was. Na je propedeuse kies je pas. Daar zijn ze niet duidelijk over geweest. De stap van havo naar hbo is echt groot, vind ik. Meteen de eerste week op vrijdag moeten we al dingen inleveren en dan vallen de eersten al af, zeggen ze. Maar ik ga wel door.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers