Hao Chen

17 jaar, Kerkdriel

6 vwo

Profiel: Economie en Maatschappij

Ik ben tevreden over mijn keuze want economie interesseerde me altijd al. Het lijkt me dan ook interessant om business studies in Tilburg te gaan doen. Ik heb daartoe open dagen en meeloopdagen gevolgd. Ik heb er ook met mijn ouders over gesproken en ik heb in de Keuzegids gekeken. Daarbij ben ik veel te weten gekomen op de studiebeurs in Utrecht. Wat mijn ouders voor een opleiding hebben gevolgd weet ik niet. Tilburg is dichtbij en er wonen ook vrienden van mij. Ik ga in een appartement wonen omdat ik dan meer vrijheid heb. Ik lees het Brabants Dagblad en dan de voorpagina en Sport.

Nu Ik zag het aankomen maar op het moment dat ik echt was gezakt baalde ik enorm. Ik ben nu een deeltijdopleiding Duits, Engels en Frans aan het volgen. Volgend jaar ga ik zeker business studies doen in Tilburg of misschien in Rotterdam.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers