Frank Ploegmakers

18 jaar, Den Bosch

5 havo

Profiel: Economie en Maatschappij

Ik wist al dat ik een economische vervolgstudie wilde gaan doen en daarom koos ik dit profiel. Ik ga namelijk small business & retail management doen omdat ik later eerst als manager in groot bedrijf wil gaan werken en als ik dan genoeg ervaring heb – en geld – kan ik mijn eigen bedrijf opzetten. Ik ben naar een open dag van de Avans-hogeschool geweest en toen wist ik het helemaal zeker. Natuurlijk heb ik er uitgebreid over gesproken met mijn ouders en met vrienden. De school is in Den Bosch en staat goed aangeschreven. Ik blijf thuis wonen omdat ik in vijf minuten op de fiets de hogeschool kan bereiken. Ik ben trouwens naar verschillende opleidingen geweest. Onze school werkt samen met Avans Hogeschool en ik heb uitgebreid op internet gezocht.

Nu Ik ben inderdaad begonnen en het bevalt me wel. Er zijn ongeveer 90 eerstejaars.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers