Floor van der Sluijs

17 jaar, Den Bosch,

5 havo

Profiel: Cultuur en Maatschappij

Ik koos dit profiel omdat er meer talen in zitten. Ik wil graag iets met musicals doen, maar de audities zijn vrij zwaar. Ik speel al in musicals vanaf groep 7. Ik ben naar de open dagen van de pabo, SPH en verpleegkunde gegaan en bij alles dacht ik `Het is niet zo leuk als musical.' Ik heb er over gesproken met een beroepskeuze-adviseur. Voorlopig blijf ik thuis wonen want ik ben nog maar 17. Het ligt er ook aan hoe het allemaal gaat. Mijn grootste twijfel zit hem in de audities. Ik praat er thuis iedere dag over. Vooral ook omdat ik een alternatief moet hebben. Mijn vader heeft gestudeerd aan de universiteit en mijn moeder heeft de kweekschool gedaan (nu de pabo). Ik ben niet heel tevreden over de begeleiding op school. Ik moet me nu toch echt wel ergens gaan aanmelden lijkt mij, maar de school weet niet eens dat ik het nog niet weet. We konden wel een gesprek aanvragen maar daar ben ik niet heel veel wijzer van geworden. Als ik al een krant lees, dan is het het Brabants Dagblad.

Nu Ik ben niet aangenomen op de musical-opleiding van de dansacademie omdat ik te jong ben. Ik ben nu een vooropleding aan het Koning Willem I College aan het doen. Tot nu toe is het heel erg leuk maar ik blijf het zien als een tussenopleiding.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers