Femke van der Meeren

17 jaar, Rosmalen

5 havo

Natuur & Gezondheid + Frans en economie

Ik heb een erg ruim profiel gekozen om alle opties voor een vervolgopleiding open te houden. Ik zoek een opleiding waar ik 100 procent voor kan gaan. Daar past de musical-academie perfect bij. Het is heel moeilijk om daar op te komen. Ik doe al vier jaar mee met de jaarlijkse musical-productie van school. Ik heb er met mijn ouders uitgebreid over gesproken (ik weet niet wat voor opleiding zij hebben) en ook een studieadviseur vanuit school. Dat vond ik heel oppervlakkig. Ik blijf thuis wonen omdat ik het nog niet zie zitten om zelfstandig te wonen.

Nu Jammergenoeg ben ik afgewezen voor de musical-academie omdat ik te jong ben en me meer moest ontwikkelen. Ik ben nu een vooropleiding aan het doen op het Koning Willem I College in Den Bosch. Ik vind dit gelukkig ook heel leuk. En ik oriënteer me ook op andere academies.