Eva Vogel

18 jaar, Den Bosch

6vwo

Profiel: Cultuur en Maatschappij

Ik ben geïnteresseerd in andere talen en ik vind tekenen geweldig. Ook om over te lezen en te leren, de kunstgeschiedenis. Ik ben niet goed in bèta-vakken en ook al heb ik geen talenknobbel, ik wil graag goed Frans en Duits leren spreken. Mijn studiekeuze is theater-, film- en televisiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Ik heb besloten om een studie te kiezen die me leuk en interessant lijkt. Ik ben een filmfreak. Toen ik op school in de voorlichtingsronde over deze opleiding hoorde, sprak die me meteen aan. Ik heb er heel veel met mijn moeder over gesproken – zij heeft de academie voor beeldende vorming in Tilburg gevolgd - en zij is ook enthousiast over mijn keuze. Ik ga de opleiding in Utrecht doen en ik wil heel graag op kamers wonen. Het lijkt me heel gezellig om helemaal op eigen benen te gaan staan. Spannend, een uitdaging. Ik lees af en toe de Volkskrant. De voorpagina, de films die op tv komen en de kunstbijlage.

Nu Ik doe inderdaad sinds een week theater-, film- en televisiewetenschappen in Utrecht. Ik weet nog niet hoe de studie zal zijn. Een kamer heb ik helaas nog niet gevonden, maar ik sta wel ingeschreven en ze zeggen dat ik nog vijf maanden moet wachten.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers