Erik van Rooij

17 jaar, Den Bosch

5 havo

Profiel: Natuur en Techniek

Ik ben geïnteresseerd in technische en exacte dingen en minder in bijvoorbeeld talen. Vandaar dat ik dit profiel heb gekozen. Het blijkt ook het beste bij mij te passen. Ik ga technische bedrijfskunde doen. Ik denk dat die studie het beste aansluit bij mijn interesses. Dat weet ik door open dagen en door de keuzebegeleider. Ik ga de opleiding in Den Bosch doen, dat is dichtbij en de school staat goed aangeschreven. Ik blijf ook thuis wonen. Ik heb het heel goed thuis.Ik heb veel informatie doorgenomen in de mediatheek en van docenten. En ik heb een meeloopdag meegedaan. Mijn ouders hebben allebei een hbo-opleiding afgerond.

Nu Ik ben inderdaad technische bedrijfskunde gaan doen en tot nu toe bevalt het prima.

Erik is niet gefotografeerd wegens een gebroken been.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers