Daphne Lowies

17 jaar, Den Bosch

5 havo

Profiel: Cultuur en Maatschappij

Dit profiel was het gemakkelijkste en past het beste bij mijn vervolgopleiding. Ik ga naar de Rooi Pannen in Tilburg voor de opleiding horeca ondernemer manager. Ik ben daar ook al aangenomen. Ik wil later in een hotel werken, of in ieder geval in de horeca. Mijn oom en tante hebben een café en dat trekt mij heel erg. Ik werk er zelf ook en daar heb ik veel plezier in. Ze zeggen dat die opleiding heel goed is en heel gezellig. Ik blijf thuis wonen want ik kan gemakkelijk met de trein en de bus. Ik weet niet wat voor opleiding mijn ouders hebben gevolgd. Maar mijn moeder is telefoniste/receptioniste en mijn vader werkt in de gevangenis, met jongeren. Ik lees meestal even snel de voorpagina van het Brabants Dagblad.

Nu Ik zit op die school en het is heel leuk! Het bevalt me erg goed. Ik heb het idee dat het een goede opleiding is. Het reizen is wel veel: een tot anderhalve uur met trein en bus. Maar daar merk ik niet eens veel van want de tijd vliegt. Dus ik blijf gewoon thuis wonen. Het openbaar vervoer is heel goed geregeld en ik zie mijzelf ook gewoon nog niet op een kamer wonen.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers