Brent van Brouwershaver

18 jaar, Den Bosch

5 havo.

Profiel: Economie en Maatschappij

Talen interesseren me niet en natuurkunde en scheikunde kunnen mij ook niet boeien. Vandaar dat ik economie heb gekozen. Ik kan de vakken goed volgen en ik vind het allemaal interessant. Hierna ga ik facility management doen. Het lijkt me leuk en je kunt er veel mee doen. Het is ook weer niet al te economisch, het heeft vooral met management te maken. Ik heb open dagen bezocht en veel (goede!) verhalen gehoord van mijn nicht die de opleiding ook heeft gevolgd. Ik ga naar Nijmegen omdat de school daar erg leuk is en ik vind Nijmegen een leuke stad. Ik blijf wel gewoon thuis wonen omdat daar alles voor mij wordt gedaan. Op school wordt er weinig aandacht aan onze studiekeuze besteed. Ik ben niet tevreden over de begeleiding. Thuis heb ik er wel over gesproken, ook met vrienden en met mijn nicht natuurlijk! Heel soms lees ik de het Algemeen Dagblad, maar ik kijk liever naar het nieuws op de televisie.

Nu Ik zit waar ik van plan was. Het is een brede opleiding en je leert veel over ondersteunende processen in een bedrijf. Er zijn erg veel klassen, de lokalen zitten allemaal bomvol, soms wel met 100 man in een zaal.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers