Brenda van Woerkom

18 jaar, Den Bosch

5 havo

Profiel: Cultuur en Maatschappijk

Ik wilde zo weinig mogelijk vakken met -kunde. Met dit profiel kan ik de opleiding propedeuse toegepaste psychologie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven gaan volgen. Ik wil later graag werken met mensen en bestuderen waarom mensen bepaalde dingen doen of denken. Ik ken een meisje dat deze opleiding volgt en zij is heel enthousiast. Ik wilde eigenlijk psychologie gaan studeren maar dat kan alleen aan de universiteit en daar heb ik de papieren niet voor. Ik blijf thuis wonen omdat op kamers gaan te duur is. Ik heb alle informatie van de decaan, uit folders en van internet. Mijn ouders hebben allebei een baan en zij staan achter mijn keuze. Ik lees de Telegraaf – vooral actuele stukken.

Nu Ik doe inderdaad het propedeusejaar maar ik wil eigenlijk veel liever rechten studeren aan de universiteit. Ik beschouw dit dan maar als een oriëntatiejaar waardoor ik kan doorstromen naar de universiteit.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers