Aniek Verhoeven

17 jaar, Den Bosch,

5 havo.

Profiel: Cultuur en Maatschappij

Ik had voor de andere profielen een min en dus koos ik C&M. Ik vind het best leuk. Ik weet nog niet zeker wat ik ga doen, maar ik denk manager/ondernemer detailhandel of misschien bewegingstherapie. Lijken me allebei wel leuke opleidingen. Ik heb er met mijn ouders over gesproken en met een mevrouw van de opleiding. De begeleiding op school laat te wensen over. Ik praat er vooral thuis over en ik heb op internet gezocht. Als ik detailhandel ga doen, blijf ik in Den Bosch en voor bewegingsleer ga ik naar Utrecht. Die keuze is puur gebaseerd op afstand – ik heb geen zin om op kamers te gaan. Wat mijn ouders voor een opeleiding hebben gevolgd, weet ik niet.

Nu Tja, ik heb het niet gehaald. Ik had vier onvoldoendes. Nu kan ik gelukkig nog een jaar nadenken over wat ik wil gaan doen.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers