Amir Sagharichiha

19 jaar, Den Bosch,

5 havo

Profiel: Natuur en Techniek

Natuur en Techniek leek me het meest ideaal. Ik wil eerst mondhygiëne gaan doen en daarna tandheelkunde studeren. Daar liggen mijn interesses en het verdient goed. Een kennis van mij is al afgestudeerd en ik heb het met mijn ouders en vrienden van school besproken. Ik ga naar Nijmegen. Ik weet nog niet of ik op kamers ga. Naar open dagen ga ik niet en de keuzegids bekijk ik niet, want ik weet toch al wat ik wil. Dat maakt het makkelijker. Mijn moeder is lerares en mijn vader is computerprogrammeur. Ik lees de Telegraaf en dan vooral de belangrijkste stukken.

Nu Helaas, ik ben gezakt voor mijn examen, dus ik zit nog steeds in 5 havo. Ik praat nu met de decaan of ik misschien vwo zal doen en daarna meteen tandheelkunde.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers