Radio Voorkeur

Kunststof. Te gast is zanger van Limburgse liedjes Gé Reinders, genomineerd voor een Edison. Radio 1, NPS, 19.00-20.00u.

Jamie Cullum. In het programma Legendarisch live, met opnames uit het archief van de KRO, een concert van de jazzzanger Jamie Cullum, een van de sterren van het afgelopen North Sea Jazz festival. Radio 2, 21.05-22.00 uur

Simply Red. Het programma Poster is geheel gewijd aan de band Simply Red, met onder meer een uitgebreid vraaggesprek met de zanger Mick Hucknall tijdens een recent bezoek aan Nederland. Radio 2, 22.05-23.00 uur

De Avonden. Gesprek met Leo Verhart, conservator prehistorie aan het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden over echte en valse kunstvoorwerpen. Na tienen bezoeken Carel Blotkamp en Peter Struyken de tentoonstelling `Jacoba van Heemskerck' in het Gemeentemuseum Den Haag. 747 AM, 20.00-23.00 uur

Vincent Bijlo. De muziekkeuze van cabaretier Vincent Bijlo in het programma Spotlight. radio 4, 23.00-24.00 uur