Radio Voorkeur

De Avonden. Wat heeft de Vlaamse filosofe Ann Meskens met Jacques Tati? Monic Hendrikx over haar rol in de door Maria Goos geschreven speelfilm Leef! van regisseur Willem van de Sande Bakhuyzen. Na negenen econoom Pim van Klink over zijn proefschrift `Kunsteconomie in nieuw perspectief'. Voorts: `De Wijde Blik' van Mat Wijn. En aandacht voor de Amerikaanse componist Paul Lansky. In het laatste uur `Tiga Puluh S.', deel 1 van een tweeluik van Paul van der Gaag over de val van Soekarno, de opkomst van Soeharto en de massamoord waarmee dat gepaard ging.

De Avonden, VPRO, 747AM, 20.00-23.00u.

Theater van het sentiment. Terug naar 29 september 1970. Te gast is Roel van Duyn; zijn beeld stond in Madame Tussaud zonder dat hij daar toestemming voor had gegeven. Ook met Wim van den Begh, toenmalig `vrije recreatieboer'. Zijn Stichting Vrije Recreatie was destijds officieel erkend. Meer dan 60 boeren en fruittelers waren bereid Nederlanders op hun land te laten kamperen. Rust, lucht en ruimte voor stedelingen

Theater van het sentiment, KRO, Radio 2, 20.00-23.00u.