Radio Voorkeur

Radio 1. In Kunststof schuift Francisco van Jole aan, de eerste internetjournalist van Nederland. Van Jole schreef drie boeken over de digitale revolutie en maakt momenteel onder meer Radio Online, een radioprogramma over internetaangelegenheden. Zijn nieuwste klus is de Geitewollensokkenshow voor Llink - een interview prgoramma. In Kunststof wordt Van Jole vanavond zelf geïnterviewd door Petra Possel. Radio 1, 19.04 - 20.04 uur.

Radio 2. Het Theater van het sentiment beschrijft vanavond het jaar 1969. Dat was het jaar van de eerste maanlanding en in de Top 40 stond Oh Well van Fleetwood Mac. Andere hits: Een pikketanussie van Johnny Jordaan en De Chinees doet veel meer met vlees van de Butlers. Voor meer sentiment: Radio 2, 20.05-23.05.

Casa Luna. Wim Sinke van het Energie Onderzoek Centrum is te gast in Casa Luna. Hij is hoofd van de afdeling zonne-energie van het ECN en aanhanger van het gebruik van zonne-energie. In een gesprek legt hij uit waar zijn enthousiasme vandaan komt. Aanleiding is de World Solar Challenge. Radio 1, 0.02-2.02.