www.nrc.nl

Vandaag op www.nrc.nl: een nieuwe aflevering van de techniekrubriek `Beet' van wetenschapsjournalist Herbert Blankesteijn, over koeling van pc's.

,,Processors worden heet tijdens hun rekenwerk in de pc en dat is een probleem. Pentium-processors hebben sinds jaar en dag een ventilatortje ter verkoeling. Hoe recenter de processor, hoe groter die ventilator en hoe uitgebreider de koelribben die de koeling moeten helpen.''

Op www.nrc.nl/discussies geven bezoekers hun mening over de nieuwe mediapagina's van deze krant.

,,Aardig te zien dat NRC Handelsblad de krant vernieuwt, na de wetenschapspagina's nu meer media. Wat mij betreft een overbodige uitbreiding – berichten van media over media blijven voor mij een vorm van navelstaren. Ik hoop dat de volgende vernieuwing meer pagina's met buitenlands nieuws oplevert. Dan onderscheidt deze krant zich ook van de andere media in het op zichzelf gerichte Nederland.'' (H.P. Quast)

,,Wat ik lang heb gevreesd, is nu gebeurd: NRC Handelsblad is gestopt met het weergeven van de weergegevens van diverse plaatsen in Europa en daarbuiten. Waarom is het weer van gisteren ineens niet meer interessant, terwijl wij wel het overige nieuws van gisteren in de krant krijgen?'' (W.F. Korthals Altes)

,,Nu u blijvende aandacht gaat schenken aan het dagelijkse televisieaanbod, wil ik u vragen of u misschien ook de tijden kunt vermelden wanneer de programma's zelf beginnen en niet de reclame.'' (R. Bleijerveld)