Klanten nog bekender maken

Hij werkte als marketingfunctionaris bij gerenommeerde bedrijven als Vodafone en de Efteling. Nu is Bram van Steenbergen (33) benoemd tot marketingdirecteur bij Van Zandbeek Corporate Communicatie in Nijmegen. Is dat niet een stapje terug? Van Steenbergen ziet dat anders. ,,Het leuke van deze baan vind ik dat het een redelijk snel groeiend bedrijf is. Zelf is Van Zandbeek weinig bekend, maar de klanten hebben wel degelijk een naam.'' De Zandbeek Groep werkt onder meer voor Sony Ericsson, Telfort, Bilderberg Hotels & Restaurants, Regio Venlo-Floriade 2012 en Woningcorporatie Het Oosten. Van Steenbergen was ,,uitgegroeid'' in het werk dat hij deed, vertelt hij. ,,Ik heb steeds gewerkt aan de profilering van één merk. Hier werk ik voor verschillende merken, die nog lang niet de bekendheid hebben van Vodafone en de Efteling, bedrijven met een naamsbekendheid van bijna 100 procent.''

personalia@nrc.nl

    • Friederike de Raat