Televisie Overige Films

No Way Home (Buddy Giovinazzo, 1997, VS). Bloederige ontknoping ontsiert verdienstelijke karakterstudie annex misdaadmelodrama waarin getraumatiseerde ex-gevangene (Tim Roth) speelbal wordt van echtgenote (Deborah Kara Unger) van onfortuinlijke broer (James Russo). RTL4, 0.35-2.20 uur

Quantrill's Raiders (Edward Bernds, 1958, VS). Historisch minder verantwoorde western over de Amerikaanse burgeroorlog. Guerrillaleider uit de titel doet aanval op wapendepot van de Unie. Met Steve Cochran. Morgen, BBC2, 11.20-12.30 uur

.Tur & Retur / Immediate Boarding (Ella Lemhagen, 2003, Zweden). Openingsfilm van het kinderfilmfestival Cinekid 2004 behandelt echtscheiding en de eenzaamheid van kinderen van gescheiden ouders op een lichtvoetige, bijna ironische manier. Met Amanda Davin, Torkel Petersson en Helena af Sandeberg.

Morgen, Nederland 3, 12.15-14.00 uur