www.nrc.nl

Weblog Duitsland kiest. Duitsland kiest zondag een nieuwe regering. Michel Kerres, correspondent van NRC Handelsblad in Berlijn, volgt de campagne. Vandaag schrijft hij onder meer op www.nrc.nl/duitslandkiest: ,,De CDU maakt veel werk van een geheime lijst met bezuinigingsvoorstellen die in het ministerie van Financiën van SPD-minister Hans Eichel circuleert. De lijst bewijst dat Eichel geen open kaart speelt, briesen christen-democraten.''

Carrièrecoach. Loopbaanadviseurs Aukje Delahay en Marianne van der Pool behandelen iedere week problemen op het werk en in de carrière: www.nrc.nl/loopbaan.

Webcongres. De deelnemers aan het Webcongres van deze krant, het online-discussieplatform, discussiëren deze week over de stelling: ,,De boekenlijsten voor het vak Nederlands moeten weer langer worden.'' www.nrc.nl/webcongres.