Woonadvies voor iedereen

Na 25 jaar voor het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gewerkt te hebben is Ineke Werner (52) benoemd tot directeur van de stichting Vacpunt Wonen. Het kennis- en adviescentrum tracht het woongenot van mensen te verbeteren. Daarnaast geeft de organisatie advies aan lokale commissies. Werner, die rechten studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, wilde na haar lange loopbaan bij het ministerie ,,wel weer eens iets anders doen. Ik heb gesolliciteerd op een advertentie die ik in de krant zag staan'', zegt zij. ,,Mijn werk heb ik al die jaren gecombineerd met de opvoeding van mijn kinderen. Nu zij groter zijn is die zorg minder. Ik heb altijd veel interesse gehad voor bouwen, wonen en architectuur. Bovendien vind ik het belangrijk mijn bijdrage te leveren aan de maatschappij. Dat was zo bij het ministerie en is nu ook zo bij Vacpunt. Ik hoop ook dat ik iets kan bijdragen aan het bekender maken van onze stichting.''

personalia@nrc.nl

    • Bart Pals