Zelfde werkgever, toch veel drukker

Stephan The blijft bij dezelfde werkgever, maar hij krijgt het veel drukker dan voorheen. De 40-jarige The werd onlangs benoemd tot directeur juridische en sociale zaken bij Olympia Uitzendgroep. The was het afgelopen jaar al verantwoordelijk voor de juridische zaken binnen het bedrijf, maar krijgt er nu het personeelsbeleid bij. ,,De grote verandering is dat mijn takenpakket flink wordt uitgebreid'', zegt The. Hij was altijd werkzaam als een pure jurist en werkte jarenlang voor uitzender Randstad en als hoofd juridische zaken bij Yacht. ,,Nu krijg ik ook het personeelsbeleid erbij. maar dat heeft weer veel affiniteit met het arbeidsrecht en ik ben van oorsprong een arbeidsrecht jurist.'' The wordt ook lid van het directieteam van de onderneming. De functie van The is nieuw binnen Olympia en is een gevolg van de snelle uitbreiding die het bedrijf doormaakt. Olympia, de grootste niet-beursgenoteerde Nederlandse uitzendgroep, is sinds 1969 actief op het gebied van uitzending en detachering. Het heeft 60 vestigingen in Nederland en groeit volgens eigen zeggen harder dan de markt.

personalia@nrc.nl

    • Heleen de Graaf