't Melkhuisje stapt uit eredivisie

De Hilversumse tennisclub 't Melkhuisje heeft zich voor 2006 teruggetrokken uit de eredivisie proftennis. De ploeg waarvoor dit seizoen onder anderen Brenda Schultz-McCartney en Paul Logtens speelden, krijgt de organisatie voor 2006 niet rond. Amstelpark uit Amsterdam vervangt de club in de eredivisie. Formeel wordt het eerste team van 't Melkhuisje naar een lage klasse teruggezet, maar de club hoopt dat de tennisbond KNLTB het eerste team toelaat tot de eerste klasse, twee niveaus onder de eredivisie. Volgens Vorstman was een meerderheid van de leden van 't Melkhuisje voor terugtrekking uit de eredivisie. Volgens hem heeft de fraudezaak rondom tennisorganisator en financier René van den Berg geen directe invloed gehad op het besluit. Wel heeft door deze affaire, waarbij meer dan 100 miljoen euro van beleggers lijkt te zijn verdwenen, over de hele discussie een ,,grauwsluier'' gehangen.