Robben hersteld van enkelblessure

Arjen Robben lijkt fit om morgen in Eindhoven met het Nederlands elftal de WK-kwalificatie-interland tegen Andorra te spelen. De linkerspits van Chelsea bekeek afgelopen weekeinde het duel met Armenië vanaf de tribune wegens een enkelblessure. De beslissing om niet te spelen kwam tot stand na overleg tussen de artsen van de KNVB en Chelsea, zo verklaarde Robben gisteren. Afgaande op de training van de selectie van Oranje, gisteren in Eindhoven, wil bondscoach Van Basten spelers die geschorst dreigen te worden sparen. Dirk Kuijt, Denny Landzaat en Jan Kromkamp missen de uitwedstrijd tegen Tsjechië als ze tegen Andorra een gele kaart oplopen. Giovanni van Bronckhorst is morgen geschorst. Van Basten oefende gisteren met een driemansverdediging waarin Theo Lucius en Wilfred Bouma als mandekkers opereerden. Verder mochten Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder, invallers in Jerevan, op het middenveld van het basisteam spelen.