Vreugdevuur der ijdelheden

Jools, de vrouw van `naked chef' Jamie Oliver is bij hen thuis de echte naakte kok, heeft ze onthuld. Als het haar beurt is om te koken, stuurt ze de kinderen vroeg naar bed, trekt ze haar kleren uit en doet ze alleen een piepklein schortje aan. En met kerst hangt ze kleine klokjes aan haar tepels. Nu heeft Jamie erop aangedorngen dat ze naakt poseert voor Ronnie Wood van de Rolling Stones, die een portret van haar gaat schilderen. (Ananova)

Niet naar recept van Jamie Oliver, maar misschien wel lekker: er is een nieuwe energiedrank voor iedereen die net zoals Madonna into Kabbalah is, de eeuwenoude en onder beroemde mensen populaire joodse mystiek. De zangeres dronk al speciaal Kabbalah-water, maar nu is er ook Kabbalah Energy Drink, een zoet bruisend mineraalwatertje met aardbeiensmaak, waar zoetstoffen, cafeïne en vitaminen aan zijn toegevoegd. Het is er in `original' en suikervrij, het is in Amerika te koop voor twee dollar per blikje en heeft volgens theologen en orthodoxe rabbijnen meer met geld dan met joodse mystiek te maken. Niettemin zijn er ook plannen voor Kabbalah-koekjes en Kabbalah-ontbijtgranen.

Heeft Kabbalah überhaupt een beschermende werking? Madonna brak in elk geval haar sleutelbeen, haar hand en enkele ribben toen ze vorige week dinsdag van haar paard viel. Ze had het paard die dag van haar man gekregen, omdat ze jarig was.