Weblog Europa weer van start

Als er in Den Haag weer ruzie wordt gemaakt, kan het politiek seizoen voor geopend worden beschouwd. In een zaaltje met prominente PvdA'ers knalde het afgelopen dinsdag tussen voor- en tegenstanders van de Europese Grondwet. Wat is er precies op 1 juni bij het referendum over de Grondwet gebeurd?, wat zijn de gevolgen voor de EU?, en wat betekent het `nee' van de meerderheid van de PvdA-achterban tegen de Europese Grondwet voor de Europa-politiek van dezelfde PvdA.

Met de opening van het politieke seizoen gaat op www.nrc.nl ook Weblog Europa van verslaggever Kees Versteegh weer van start. Behalve de Europese Grondwet en de brede maatschappelijke discussie over Europa, dit najaar, komen actuele onderwerpen als de strijd tegen terrorisme aan bod. Net als voor de zomer krijgt de bezoeker van de NRC-site de kans zich in discussies te mengen.

www.nrc.nl/weblog