Droog Brood e.a.

Vaak ver voordat ze met een nieuw programma in première gaan, is de Uitmarkt voor veel cabaretiers hèt podium om alvast een half uurtje in het openbaar uit te testen. Dat betekent altijd heel wat primeurs, waaronder ook ditmaal een groot aantal bekende namen – van Sanne Wallis de Vries tot Kasper van Kooten, van Jan Jaap van der Wal tot het absurdistische duo Droog Brood, en van de uit Sesamstraat bekende Hakim tot de ongelijksoortige Frans Mulder, die zich komend seizoen losmaakt van zijn Purper-producties.

Allemaal laten ze nu al iets zien uit voorstellingen die pas in de loop van dit najaar of zelfs volgend voorjaar tot volle wasdom komen. En ook nu worden ze weer omringd door cabaretiers die de top nog niet hebben gehaald, maar hopen op de Uitmarkt voor het eerst een massaal publiek te vinden (net als Brigitte Kaandorp, lang geleden).

Voorts maakt het Comedy Café aan het Max Euweplein ook dit jaar weer volop gebruik van het feit dat het – tussen Paradiso en Casino – aan de Uitmarkt-route ligt.

Het hele weekend is er volop stand-up-comedy te zien.

Za en zo NPS podium, Nachttheater Sugar Factory, Comedy battle en -café.