Amstel saxofoon, Hans Eysackers e.a.

Het Amstel Saxofoonkwartet speelt onder de titel Faces of Music stukken van van klassieke componisten. za 27 aug 12u30 UPC Podium; zo 28 aug 15u NPS Podium. De pianist Hans Eysackers speelt muziek waarin componisten als Debussy, Liszt, Brahms en Poulenc andere collega's eren of parafraseren. za 27 aug 13u Grote Zaal Concertgebouw. De pianist Polo de Haas speelt muziek van Chopin en Satie. Za 27 aug 14u Concertgebouw. Het Metropole Orkest speelt delen uit de musical Nijntje en werkt met solisten Karin Bloemen en klarinettist David Kweksilber. Zo 13u Brandpodium. Het Nederlands Kamerkoor zingt klassieke vocale muziek. Zo 14u Grote Zaal Concertgebouw. Het Orkest van het Oosten en de Mario Singers brengen de legendarische rockopera Barcelona van Freddie Mercury met de sopraan Karin ten Cate als Montserrat Caballé en de rockzanger Salvo Bruno als Freddie Mercury. Zo 28 aug 21u Brandpodium.