www.nrc.nl

Weblogs. Duitsland kiest in september een nieuwe Bondsdag. Michel Kerres, correspondent van NRC Handelsblad in Berlijn, volgt de campagne en schrijft daarover op de weblog Duitsland kiest. Deze week onder meer: Rolling Stones boos omdat op elk marktplein waar Angela Merkel een toespraak houdt vroeg of laat Angie van de Stones dreunt. Op de site staan ook de weblogs van Amerika-correspondent Marc Chavannes, Europa-redacteur Kees Versteegh, van de Haagse redactie over de binnenlandse politiek rondom het Binnenhof en van Marie-José Klaver over internet en technologie.

weblog.nrc.nl

Denksport. Deze week weer de rubriek van Hans Ree over schaken, twee keer per week, op dinsdag en vrijdag. www.nrc.nl/rubrieken

Abonnees. `Papieren' en webabonnees hebben onbeperkt toegang tot de digitale editie van de krant op www.nrc.nl/de, het krantenarchief op archief.nrc.nl en de Encarta Winkler Prins-encyclopedie op winklerprins.nrc.nl.

NRC-nieuws via RSS. NRC Handelsblad biedt RSS-feeds aan. Real Simpel Syndication is een eenvoudige manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuwe informatie op www.nrc.nl. Lees de uitleg, meldt u aan en telkens als een onderwerp wordt geactualiseerd, ontvangt u een aankondiging.