Luistercijfers (Gerectificeerd)

In de grafiek bij het artikel Dure dj biedt geen garantie voor succes (23 augustus, pagina 3) zijn de gegevens van Radio 1 en Sky Radio met elkaar verwisseld, evenals die van Radio 3FM en Radio 538. Sky Radio heeft de grootste luisterdichtheid, gevolgd door Radio 2, Radio 538, Radio 1 en Radio 3FM. De correcte grafiek staat op www.nrc.nl/binnenland. De in het artikel genoemde Holland Media Groep (HMG) heet inmiddels RTL Nederland.

Rectificatie

In de correctie over de marktaandelen van Nederlandse radiozenders (23 augustus, pagina 2) waren Sky Radio en Radio 538 verwisseld. De Nederlandse radiozender die tegenwoordig de hoogste luisterdichtheid heeft, is Radio 538 (11,9 procent), gevolgd door Radio 2 (10,2), Sky Radio (9,1), Radio 1 (7,7) en Radio 3FM (7,2).