Wegwezen!

Mensen, voor wie máken we deze krant eigenlijk nog? Van de ene op de andere dag leek de gezelligste camping van Nederland, onze eigen Krabbeplaat in Brielle, verlaten. Meeuwen hebben ons eigen Damveld overgenomen, we struikelen nu alleen nog maar over konijnen en niet meer over scheerlijnen en op de stamgasten na is `de horeca' verlaten. Maar wie goed kijkt, ziet dat er toch nog steeds leven in de brouwerij is achter de caravandeuren. U leest er alles over in deze laatste Krabbeplater Courant van dit seizoen. 't Zit er helaas weer op, mensen! We vegen nog één keer het gras van onze schoenen en we trekken de deur van de redactiecaravan achter ons dicht. Iedereen op de Plaat bedankt!

Campinggasten: Jochen van Barschot, Elsje Jorritsma, Peter Leijten, Guus Valk. Het thuisfront: Viola Lindner, Arjen Ribbens