NPM Capital koopt De Boer Tenten

Investeringsmaatschappij NPM Capital koopt toch De Boer Tenten in Alkmaar. De familie De Boer heeft haar bod op de aandelen van het bedrijf gisteren tijdens een aandeelhoudersvergadering in Amsterdam ingetrokken, heeft De Boer Tenten gisteren bekendgemaakt. De familie De Boer deelde donderdag mee tijdens de vergadering een bod uit te zullen brengen op het volledige aandelenkapitaal van de BV. Omdat dit bod gelijk zou zijn aan het eerder uitgebrachte bod van investeringsmaatschappij NPM Capital, zou de familie voorrang hebben. Nu zegt het bedrijf dat overname door NPM ,,als het beste voor de continuïteit wordt onderschreven''. De familie De Boer ,,is verheugd dat NPM Capital de voorwaarden heeft weten te scheppen voor een florissante toekomst van De Boer Tenten.''