Buitenkansje z.g.a.n.

Ter overname aangeboden: campinginboedel voor vier personen, voor een fijne tijd in de zon (of regen). Slechts vier weken gebruikt door redacteuren van de Krabbeplater Courant. Ruim aanbod, maak uw keuze & sla uw slag!

Vier campingstoelen, prettig zittend. Eén lage campingtafel, enigszins instabiel. Vier grote dinerborden, vier kleine ontbijtbordjes, drie bekers voor koffie of thee, vier bekers voor frisdrank of wijn, vier toetjesschaaltjes allemaal van hard plastic en vier sets bestek. Alles met vrolijk dessin. Enkele objecten zijn in volle glorie te zien op www.nrc.nl/krabbeplaat

Reacties kunnen per e-mail naar achterpagina@nrc.nl, de inboedel wordt tegen elk aannemelijk bod verkocht.

Campinggasten: Jochen van Barschot, Elsje Jorritsma, Peter Leijten, Guus Valk. Het thuisfront: Viola Lindner, Arjen Ribbens