STERRENAVOND

Afgelopen zaterdag bezocht een keur aan artiesten onze Krabbeplaat. Al om acht uur was de horeca bijna volgestroomd met campinggasten. Kleine meisjes stonden rijen dik voor het podium om te kunnen genieten van het optreden van ex-Idol MAUD, die voor de moeilijke taak stond het feest op gang te brengen. Daarin slaagde zij slechts ten dele. ALEX daarentegen was een professionele en energieke performer, die al snel de kelen loskreeg met gezellige Hollandse meezingers. Bij het optreden van DE DEURZAKKERS ging het dak er af en iedereen deed een stapje naar voren en een stapje terug! Het was dus een makkie voor de Caraïbische JUNIOR ANZOLA om werkelijk iedereen, van jong tot zeer oud, op de dansvloer te krijgen. Het bleef nog lang onrustig op de camping.

Campinggasten: Elsje Jorritsma, Peter Leijten, Jochen van Barschot, Guus Valk. Het thuisfront: Arjen Ribbens, Viola Lindner