Kassa voor Jaden!

De avond begon voor de vijfjarige Jaden als een grote teleurstelling. Was hij nog speciaal 's middags gaan slapen om langer op te kunnen blijven, ging de playbackshow voor volwassenen niet door! Terwijl er vorige week bij de kinderplayback volop deelnemers waren, had zich voor deze woensdagavond helemaal niemand ingeschreven! Maar wie had kunnen denken, dat de avond zo zou omslaan toen Jaden zijn vader, Sven Wildeham, een euro vroeg voor de gokautomaat. Na een druk op de knop begon het apparaat oorverdovend te rinkelen, en hield daar pas mee op toen er 106 euro in het bakje lag! ,,Goed zo'', reageerde trotse moeder Carlijn Wildeham-Sangers. ,,We waren vanavond gaan eten, en het was helemaal niet lekker. Zo is de avond toch nog een beetje goed.''

Campinggasten: Elsje Jorritsma, Peter Leijten, Jochen van Barschot, Guus Valk. Het thuisfront: Arjen Ribbens, Viola Lindner