`Ik ga voor de muziek!'

Niemand minder dan ex-Idol Maud is vanavond tijdens de muziekzomertour op het plein de grote publiekstrekker! Hoewel zij het erg druk heeft met de promotie van haar nieuwe single Jou, maakt zij natuurlijk even tijd vrij voor een interview met de Krabbeplater Courant.

Maud, het is wat stiller geworden rondom jou. Bevalt je dat?

,,De hype is een beetje voorbij. Vorig jaar na Idols kon ik een tijdje niet over straat lopen. Ik voelde me constant bekeken en iedereen wilde mijn handtekening. Nu is het wat rustiger. Er gaan dagen voorbij dat ik niet herkend word.''

En je muzikale carrière? Staat die ook op een lager pitje?

,,Ik heb het nu erg druk. Deze maand ga ik vakantieparken af voor de promotie van mijn nieuwe single. De promotie was tot deze week een beetje in het water gevallen, want ik ben pas net hersteld van een keelontsteking. Ik doe ook wel tv-optredens. Ik ga helemaal voor de muziek!''

Is het na Idols niet moeilijk om je op te laden voor een optreden op de Krabbeplaat?

,,Ik heb in de Arena opgetreden met René Froger, dan is een vakantiepark wel anders. In de Arena hoef je alleen maar heen en weer te lopen en wat te zingen en het dak gaat er al af. Een camping is moeilijker, je moet actief gaan entertainen om de sfeer erin te krijgen.''

Dat belooft wat voor vanavond! Toi toi toi!!