Supporters PSV doen Almelo een laatste voorstel

De supportersvereniging van PSV heeft de gemeente Almelo een laatste voorstel gedaan om de impasse over het vervoer naar de voetbalwedstrijd Heracles Almelo-PSV (13 augustus) te doorbreken. Gisteren diende in Almelo een kort geding van de fans tegen de gemeente Almelo. Op verzoek van de rechter hebben de betrokken partijen alsnog geprobeerd de zaak te schikken. In het laatste voorstel aan de gemeente kunnen de supporters van PSV vanaf ongeveer vijfhonderd meter van het stadion een verplichte rijroute naar het stadion volgen. Daar kunnen ze dan parkeren. Burgemeester Knip van Almelo had tot vandaag 16.00 uur om op het voorstel van de fans te reageren. Als hij het plan niet goedkeurt dan volgt rond die tijd een bindende uitspraak van de rechter. De supporters van PSV zijn het niet eens met een verplichte auto-combiregeling voor het duel met Heracles.