Geen behoefte aan Nederlandse tv

Hoewel ik het Maarten 't Hart niet wil aandoen om nog een week de Nederlandse televisie te volgen, had hij nog wel even door mogen gaan. Eindelijk eens iemand die ervoor uitkomt en laat weten hoe slecht de Nederlandse televisie is. Zelf heb ik inmiddels de stekker voor de Nederlandse tv eruit gehaald, en heb niet het gevoel dat ik ooit wat heb gemist. Door een week televisie kijken met Maarten 't Hart bleek dat er nog helemaal niets is veranderd.

Ik vraag me af of de heren tv-makers wel eens hebben gehoord van Phoenix, Br, 3Sat, XXP, Arte, BR Alpha, Vox, en nog enkele Duitse tv-zenders. Grandioze televisie, de beste ter wereld, beter nog dan de BBC. Dus geen behoefte meer aan Nederlandse tv, zeker geen publieke zenders met al die reclame. En het Nederlandse nieuws lees ik wel in deze krant.

    • Dirk H. Heldoorn