www.nrc.nl

Abonnees. `Papieren' en webabonnees hebben onbeperkt toegang tot de digitale editie van de krant op www.nrc.nl/de, het krantenarchief op archief.nrc.nl en de Encarta Winkler Prins-encyclopedie op winklerprins.nrc.nl.

Leesclub. De discussie in de leesclub gaat de komende weken over De stille kracht van Louis Couperus, een van de grotere werken uit de wereldliteratuur. Couperus herhaalt alle negentiende-eeuwse gemeenplaatsen over de Oriënt. De Leesclub discussieert deze week over de betekenis van seksualiteit in De stille kracht. Lees de reacties of reageer zelf. (www.nrc.nl/leesclub)

NRC-nieuws via RSS. NRC Handelsblad biedt nu ook RSS-feeds aan. Real Simpel Syndication is een eenvoudige manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuwe informatie op www.nrc.nl. Lees de uitleg, meldt u aan en iedere keer als een onderwerp wordt geactualiseerd, ontvangt u een aankondiging.

Webcongres. Het webcongres gaat deze week over de stelling: het is goed als zorgverzekeraars de controle op huisartsen vergroten. De vrees van de artsen voor de macht van de zorgverzekeraars is een van de redenen voor de staking van deze week. Lees de reacties van de discussiedeelnemers op www.nrc.nl/webcongres.