Referendum Europese Grondwet

Op 1 juni wordt in Nederland het referendum gehouden over de vraag of Nederland instemt met het `Verdrag tot vaststelling van een Grondwet voor Europa'. U kunt een stem voor of tegen uitbrengen. In deze Thema-bijlage legt de redactie van NRC Handelsblad uit wat het verdrag inhoudt, hoe het tot stand is gekomen, wat er verandert voor Nederland en waarom u voor of tegen zou kunnen stemmen. `Ik ben nog steeds bang voor de adders onder het gras'

Colofon

De volgende Thema verschijnt op zaterdag 25 juni 2005 The Netherlands

Redactie Aranka Klomp, Margot Poll

Redactieadres Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam, thema@nrc.nl

Vormgeving Fiona Broese van Groenou

Graphics Studio NRC Handelsblad

Nabestellen De bijlage Thema kan worden nabesteld per e-mail: lezersdocu@nrc.nl of per telefoon 010-4067049, afdeling lezersdocumentatie.