FotoFestival Naarden

Het tweejaarlijkse Epson FotoFestival Naarden richt zich vanaf deze editie uitsluitend op fotografie van eigen bodem. De hoofdtentoonstelling Roadmovie.nl biedt een terugblik op zestig jaar Nederlandse fotografie. Verder is werk te zien op een kleine twintig locaties in de vesting.

,,Er is veel, heel veel te zien. Maar verrassingen zijn er nauwelijks te ontdekken. De meeste reportages zijn gemaakt door oude bekenden als Cas Oorthuys, Lucebert, Martien Coppens en Hans van den Boogaard – foto's die samen een `Oh ja zo was het vroeger'-gevoel oproepen. (...) In Naarden worden meer herinneringen opgehaald dan nieuwe sterren gelanceerd.''

Sandra Smallenburg, 20 mei 2005

T/m 12 juni in de Grote Kerk en op diverse andere locaties in de vesting Naarden. Ma t/m vr 11-17u, za 11-18u, zo 12-18u.

ccCCC