www.nrc.nl

Leesclub. De komende weken discussieert de Leesclub over De stille kracht van Louis Couperus, een van de grotere werken uit de wereldliteratuur. Na deze tragedie met seks en spoken, in juni een discussie over Het stenen bruidsbed van Harry Mulisch. Lees de reacties of reageer zelf. (discussie.nrc.nl)

Wie runt Europa? Zo'n 450 overlegclubjes van ambtenaren nemen in Brussel doorlopend beslissingen die het dagelijks leven van de Europese burger raken. Op weblog Europa een discussie over dit fenomeen dat comitologie wordt genoemd. Iedereen kan reageren en vragen stellen aan Mark Rhinard, een Amerikaanse onderzoeker en comitologie-specialist, die afgelopen zaterdag werd geïnterviewd. (discussie.nrc.nl)

Webcongres. Het webcongres gaat deze week over het voorstel om bij grote evenementen de helft van de politiekosten bij de organisatoren in rekening te brengen. Lees de reacties van de discussiedeelnemers. (www.nrc.nl/webcongres)

NRC-nieuws via RSS. NRC Handelsblad biedt nu ook RSS-feeds aan. Real Simpel Syndication is een eenvoudige manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuwe informatie op www.nrc.nl. Lees de uitleg, meldt u aan en iedere keer als een onderwerp wordt geactualiseerd, ontvangt u een aankondiging.