Mijn Koninginnedag

Het was 30 april. Ik en mijn zusje Larissa hadden de avond ervoor henna in ons haar gedaan. Op Koninginnedag was ons haar prachtig oranje! En dat oranje zal er nog wel even in blijven zitten! We kwamen `s ochtens om 10 uur aan in het Vondelpark daar zochten we een plekje en stalden de spulletjes die we gingen verkopen uit. We verkochten ook een koperen kandelaar voor 25 euro. Mama zij dat dat eigenlijk niet hoort op Koninginnedag.

Na een tijdje speelde ik een paar liedjes op de viool en daar verdiende ik wat mee na een tijdje speelde ik nog meer stukken en daarna speelde ik wel een uur viool daar verdiende ik in totaal 31 euro mee! Mijn pappa bakte samen met Larissa pannenkoeken en Larissa vond het af en toe wel jammer dat we de pannenkoeken moesten verkopen in plaats van dat we ze zelf opaten! Toen we weer naar huis gingen waren we verschrikkelijk moe. Een dag later mocht mijn zusje mee met haar vriendin Floor slapen in Elsspeet. En nu ga ik bij mijn vriendin Floor logeren!

Eigen vakantienieuws van Lotte de Jager, 10 jaar, uit Amsterdam