www.nrc.nl

Leesclub. In de Leesclub van NRC Handelsblad wordt gediscussieerd over De stille kracht van Louis Couperus. Literatuurkenners en -liefhebbers kunnen zowel in de krant als op een speciaal forum op www.nrc.nl van gedachten wisselen over deze spannende tragedie, ,,een van de grote werken van de wereldliteratuur''. Ook de discussie over Ik heb altijd gelijk van W.F. Hermans loopt nog.

Nieuws via RSS. NRC Handelsblad biedt nu ook RSS-feeds aan op de website. RSS (really simple syndication) is een eenvoudige manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuwe informatie op www.nrc.nl. Lees de uitleg, abonneer u en u krijgt een aankondiging als de site wordt geactualiseerd.

Weblogs. Correspondent Marc Chavannes verkeerde enkele dagen in het gevolg van president Bush tijdens diens reis door Europa, afgelopen week. Hij deed verslag in de krant én in zijn weblog op www.nrc.nl, over de politiek en het dagelijks leven in de VS. Op de site staan ook de weblogs van Europa-redacteur Kees Versteegh, van de Haagse redactie over de binnenlandse politiek rondom het Binnenhof en van Marie-José Klaver over internet en technologie.

Europa. De Europaredactie belicht artikelen uit de Europese grondwet, in de aanloop naar het referendum op 1 juni. www.nrc.nl/europa.