Van services tot oplossingen

Voor René van Oosten verandert er inhoudelijk wel iets, maar organisatorisch niet. ,,Ik reis al jaren het hele land door en dat blijft zo'', zegt de 36-jarige Van Oosten. Hij is sinds 1 mei begonnen als key account manager bij Internet Security Systems. Het in 1994 opgerichte Amerikaanse bedrijf – genoteerd op de technologiebeurs Nasdaq – verkoopt beveiligingsproducten en diensten tegen internetbedreigingen aan overheden en het bedrijfsleven. ,,Het verschil is dat ik nu niet meer een dienst verkoop, maar een oplossing en bij die oplossing een product'', zegt Van Oosten, verwijzend naar zijn eerdere functies. Van Oosten studeerde commerciële technische bedrijfskunde aan de HTS en is al tien jaar actief in de ICT-branche.

Personalia@nrc.nl

    • Heleen de Graaf