Uitbreiden voor de groei

Softwarebedrijf SAS heeft vier nieuwe managers aangesteld bij de Nederlandse tak van het Amerikaanse concern. Hetty Boerakker (36) is de nieuwe marketing en alliances manager, Remco Korzaan (37) is aangesteld als manager voor personeelszaken, Remco den Heijer (34) is manager financiële diensten en Sjouke Kuindersma (33) is benoemd tot solution manager. De vier zijn allemaal nieuw bij SAS, maar komen deels wel uit de softwaresector. Zo werkte Korzaan eerder bij Dell en Ten Heijer bij Oracle. SAS is 's werelds grootste niet-beursgenoteerde softwareleverancier. Wereldwijd telt het bedrijf negenduizend werknemers. In de Nederlandse vestiging in Huizen werken ruim honderd mensen. De uitbreiding met vier managers is nodig omdat SAS Nederland dit jaar verwacht te groeien met dubbele cijfers.

Personalia@nrc.nl

    • Heleen de Graaf