Jongeren en pensioen (2)

Vorige week informeerde A.H. naar manieren om jongeren te interesseren voor pensioenen. SPF Beheer, de uitvoerder van de Stichting Pensioenfondsen Openbaar Vervoer en het Spoorwegpensioenfonds, heeft vorig jaar een kinderboek gemaakt over pensioenen en tijd (bij SPF Beheer aan te vragen, maar ook te zien op de website: www.spfbeheer.nl). De doelgroep is kinderen van 10 jaar. Daarnaast is SBP Beheer op dit moment met ABP en andere pensioenfondsen actief met het ontwikkelen van materiaal voor zowel het basisonderwijs als de onder- en bovenbouw van het middelbaar onderwijs. Cito kijkt naar het materiaal en ook de CNV Jongeren zijn erbij betrokken.

(A.A.)

Dus er is niet alleen een cd-rom van de Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen (VB) en de CNV Jongeren (zie www.cinvjongeren.nl), maar ook materiaal van SPF. Leuk, al die activiteiten voor jongeren.

    • Wilma van Hoeflaken